A+ A-

GESIPA®

waarden die belangrijk zijn voor ons

Bedrijven die in verschillende landen en culturen actief zijn, vragen om maximaal wederzijds begrip en vertrouwen. Gemeenschappelijke waarden vormen hiervoor een belangrijke basis en dienen als hulpmiddel bij de besluitvorming.

Onze waarden gelden binnen de GESIPA®-groep voor alle medewerkers onderling, en in relatie met onze klanten en partners. Het zijn de intrinsieke waarden van GESIPA® die onze samenwerking vormgeven en ons succesvol maken.

Ondernemerschap

Bij GESIPA® stellen we hoge doelen en meten we onze resultaten, steeds opnieuw. We denken daarbij niet alleen in kleine stapjes, we stellen doelen voor de lange termijn - omdat we ook in de toekomst succesvol willen blijven. Onze focus is om maximale toegevoegde waarde te creëren voor klanten en partners en om ons voor hen in te zetten. Ons dagelijks werk is gericht op zelfstandig en resultaatgericht handelen. We tonen daarbij initiatief en durven risico's te nemen, zonder zaken ingewikkeld te maken.

Positieve instelling en enthousiasme

We ontwikkelen voortdurend nieuwe ideeën en zijn altijd bereid om snel te veranderen. Dat levert zeker de nodige uitdagingen op, maar GESIPA® heeft het doorzettingsvermogen en de kracht die veranderingen mogelijk maken. Veranderingen en uitdagingen bieden geweldige kansen voor de hele GESIPA®-groep om steeds beter te worden. We delen het enthousiasme voor onze producten en diensten graag met alle zakelijke partners en collega's.

Ervaring en competentie

GESIPA® is slechts zo goed als de medewerkers. Kennismanagement speelt bij ons een belangrijke rol en we streven er voortdurend naar om onze medewerkers kennis en ervaring te bieden en deze verder te ontwikkelen. Al onze medewerkers zijn bovengemiddeld gekwalificeerd.

Teamwork

De kennis van een team is altijd breder en dieper dan die van individuele medewerkers. We hechten veel waarde aan communicatie en respect voor verschillende meningen. Bij het werken in een team wordt informatie gedeeld, en dat maakt teamwork belangrijker en inspirerender dan soloprojecten.

Eerlijkheid en wederzijds respect

Er worden nu eenmaal altijd fouten gemaakt - dat ontkennen we niet. Als er fouten worden gemaakt binnen de GESIPA®-groep, is het belangrijk dat we er openlijk over praten en ze ruiterlijk erkennen. GESIPA® benadrukt in het bijzonder de waardering van elke medewerker als individu.

Vertrouwen en betrouwbaarheid

We vertrouwen onze medewerkers en zakenpartners, want zonder vertrouwen is een succesvolle relatie en samenwerking met collega's en partners niet mogelijk. Wij willen betrouwbaar zijn, en bij afwijkingen zien wij het als onze plicht deze te corrigeren.