A+ A-

Divisie

Automotive
Riveting

Autofabrikanten en de diverse toeleveranciers aan de automotive-industrie ondersteunen we via onze divisie Automotive Riveting. Omdat sommige toepassingen zeer specifieke eisen stellen, verdelen we deze divisie verder onder in de vakgebieden Seating, Exterior en Safety. De grote, toonaangevende technologieklanten van naam die met GESIPA® werken en ons daarbij uitdagen,

bedienen we met onze hooggekwalificeerde Key Account Managers. Dankzij hoge standaarden en innovaties hebben wij de afgelopen jaren naam gemaakt als een betrouwbare ontwikkelingspartner in de automotive sector en weten we altijd aan de hoogte kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen.

Daag ons uit!

Neem vandaag nog contact op en bespreek uw wensen met ons! U kunt ons bellen op:
contact

Ontwikkeling op maat

Om te voldoen aan de hoge eisen van de automobielindustrie op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid en innovatie is intensief key account management onmisbaar. Denk hierbij aan technisch advies, projectmanagement en aftersales management. Bij ons komen blindklinknagel niet pas in zicht bij aanvang van de serieproductie, maar we ontwikkelen deze samen met de klant vanaf het eerste ontwerp. We ontwikkelen de vereiste blindklinknagels en blindklinkmoeren altijd specifiek voor de gewenste toepassing, zodat wij onze klanten altijd de optimale bevestigingsoplossing kunnen garanderen. Dankzij ons grote productportfolio weten we altijd de juiste oplossing te bieden voor een breed scala aan toepassingen.

Alles uit één hand

De eisen die aan blindklinktechniek worden gesteld, zijn al net zo divers als onze klanten. Daarom bieden we perfect op elkaar afgestemde oplossingen, omdat dit de enige manier is om integraal aan alle eisen te voldoen. Met een innovatief totaalsysteem, bestaande uit bevestigers, verwerkingsgereedschap en montagetechniek, biedt GESIPA® integrale en deskundige oplossingen. Op die manier garanderen we zowel functionaliteit van de verbinding als een soepele installatie.

Meerwaarde voor de klant

We zetten het liefst in op het ontwikkelen van langdurige en duurzame partnerrelaties, wat voor onze klanten de volgende voordelen oplevert:

  • Bereikbaarheid: We zijn altijd bereikbaar wanneer klanten onze hulp nodig hebben

  • Focus en inzet: We nemen de problemen van onze klanten altijd serieus en bieden oplossingen

  • Snelheid: We bieden snelle ondersteuning
  • Betrouwbaarheid en vertrouwen: We doen wat we beloven   
  • Hoge Productkwaliteit: Onze oplossingen leveren hoge toegevoegde waarde met een langdurige functionaliteit
  • Geïntegreerde aanpak: Desgewenst ontwikkelen we geïntegreerde oplossingen die blindklinknagel, klinktechnieken en werkplekoptimalisatie combineren