A+ A-

Kerncompetenties

GESIPA® - Visionair & gepassioneerd

GESIPA® stelt topkwaliteit centraal voor alle succesvolle en duurzame verbindingen. Als een middelgroot, traditioneel bedrijf combineert GESIPA® sinds 1955 innovatieve proces- en technologie-expertise met het hoogste niveau van klantenservice wereldwijd, en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van blindklinktechnologie. Zowel onze internationale aanwezigheid als regionale nabijheid maken het voor ons mogelijk om flexibel in de spelen op de behoeften van onze klanten.

Er ontstaan daarbij toekomstgerichte maatwerkconcepten die net zo individueel zijn als de wensen van onze klanten. Om de hoogste kwaliteit klantenservice te kunnen bieden, is het denken in onderscheidende oplossingen voor ons vanzelfsprekend. Doorlopende verdere ontwikkeling maakt GESIPA® tot een gewaardeerde en gewilde aanbieder van klantgerichte diensten. Bovendien werken onze bovengemiddeld gekwalificeerde medewerkers met passie, ervaring en vakbekwaamheid continu aan innovatieve doorontwikkelingen van onze hoogwaardige producten.

GESIPA® stelt topkwaliteit centraal voor alle succesvolle en duurzame verbindingen. Als een middelgroot, traditioneel bedrijf combineert GESIPA® sinds 1955 innovatieve proces- en technologie-expertise met het hoogste niveau van klantenservice wereldwijd, en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van blindklinktechnologie.

Blindklinktechniek

Al tijdens de ontwikkelingsfase staan onze ervaren technici u met raad en daad terzijde. In overleg met uw technici en ingenieurs bepalen we welke blindklinknagel wat betreft afmetingen, materiaal, oppervlakafwerking en functie voor uw toepassing de beste zijn. Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met productie- en verkoopvestigingen die leveringstrajecten, snelle levertijden en dus leveringsbetrouwbaarheid garanderen voor uw organisatie. Blindklinknagels die speciaal zijn aangepast aan uw wensen, bieden u van tal van voordelen. Door verschillende formaten klinkelementen te optimaliseren naar één verbindingsoplossing, vereenvoudigt u uw voorraadbeheer. Bovendien zijn spatwaterdichte verbindingen mogelijk met behoud van mechanische eigenschappen, die tevens geschikt zijn voor grote verscheidenheid aan verbindingsmaterialen.

Gereedschappen

GESIPA® is gespecialiseerd in het realiseren van optimale en betrouwbare verbindingen. Daartoe stemmen we de verbindingsmaterialen, gereedschappen en montagetechniek optimaal af op de eisen die uw werkstuk stelt. Veiligheidsrelevante processen bij industrieel toegepaste klinkverbindingen vereisen een volledig gewaarborgd klinkproces. De procesgestuurde klinkgereedschappen van GESIPA® voor blindklinknagels en blindklinkmoeren leveren toepassingsgerichte, economische oplossingen. Het nieuwste GESIPA®-totaalsysteem biedt doorslaggevende voordelen in de vorm van deskundig advies en toepassingsspecifieke maatwerkoplossingen tot installatie, training en onderhoud van de gereedschappen en machines - alles uit één hand.

Blindklinkmoertechniek

Dankzij de eigen productie van blindklinknagel in de GESIPA®-competentiecentra zijn klantspecifieke eisen economisch en efficiënt te realiseren. Wij zijn dé specialist op het gebied van toepassingsgeoptimaliseerde blindklinkmoeren en blindklinkschroeven. De vele voordelen die blindklinkmoeren en blindklinkschroeven bieden, vallen niet zomaar te ontkennen. Montageprocessen verlopen snel en eenvoudig, zelfs bij enkelzijdige toegankelijkheid van onderdelen, en ook in zachte materialen zoals kunststof kan hoogwaardige schroefdraad worden aangebracht. Blindklinkmoeren van GESIPA® en de bijpassende gereedschappen zijn altijd optimaal op elkaar afgestemd. Minimale slijtage, korte verwerkingstijden en een lange levensduur zijn de kenmerken van GESIPA®-klinkgereedschappen die inherent een bijdrage leveren aan kostenoptimalisatie.