A+ A-

Divisie

Industrial Riveting

De divisie Industrial Riveting  levert wereldwijd toepassingen aan klanten in de 'algemene industrie'. Voor GESIPA® staat algemene industrie gelijk aan het gangbare begrip 'non-automotive'. GESIPA® richt de focus in dit gebied op het creëren van toepassingsgerichte en daarom zeer individueel op de klant afgestemde processen, bij voorkeur in een zo vroeg mogelijke ontwikkelingsfase. Onze maatwerkoplossingen leveren altijd doorslaggevende meerwaarde voor de klant! Met onze jarenlange ervaring heeft de divisie Industrial Riveting.

deze aanpak weten te perfectioneren. Daarom worden wij door onze trouwe klanten gezien als experts op dit gebied. Bovendien staan integrale benaderingen altijd op de voorgrond als onderdeel van onze klantrelaties. Wij leveren onze klanten niet alleen verbindingsoplossingen op maat, maar geven ook uitgebreide adviezen en doen voorstellen met betrekking tot investeringen in gereedschap- en werkplekoptimalisatie. Ons doel is om de meest economische en praktische oplossingen te vinden die langdurige klanttevredenheid opleveren!

Heeft u vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. We helpen u graag verder! U kunt ons bellen op:
Contact

De verschillende marktsegmenten

Vaak lijken de eisen en wensen binnen een groep van klanten erg op elkaar. Om te zorgen dat onze medewerkers van de divisie Industrial Riveting zo efficiënt mogelijk werken, zijn klantgroepen met vergelijkbare eisen gegroepeerd in marktsegmenten. Dit creëert meer overzicht, waardoor we snel kunnen reageren en er interessante synergieën mogelijk zijn.
 

Industriële metaalbouw

Industriële metaalbouw

Veel klanten in de bouwsector werken al jaren samen met GESIPA® vanwege onze snelle verbindingsprocessen en uitstekende technische ondersteuning. De belangrijkste klanten zijn actief in bekistingsconstructies. Let bij de bouw van het volgende huis in uw buurt maar eens op de platen die het nog vloeibare beton tijdens het uithardingsproces fixeren. De fabrikant van deze platen is hoogstwaarschijnlijk een van onze klanten. Deze platen bestaan uit verschillende lagen, die meestal geklonken zijn.
Daarnaast vallen de productie van steigers, ladders- en evenementenpodia in dit marktsegment. Kijk maar eens bij de volgende ladder die u beklimt, met hoeveel blindklinknagels de afzonderlijke elementen aan elkaar zijn vastgemaakt - u zult verrast zijn! De blindklinktechnologie maakt zowel hoge verbindingssterktes als diefstalveilige constructies mogelijk.

Klimaatregeltechniek

Klimaatregeltechniek

Fabrikanten van verwarmings- en airconditioningsystemen zijn gegroepeerd in het segment klimaatregeltechniek. Met name de behuizingen bestaan uit verschillende materialen zoals staal, aluminium en kunststof, die aan elkaar zijn geklonken. Daarnaast worden ook veel ondersteunende dwarsbalken geklonken om een hogere stijfheid te creëren. Onze klanten in dit segment waarderen het hoge automatiseringspotentieel en de extreem snelle verwerking in vergelijking met schroeven.

Metalektro

Metalektro

Dit gebied omvat voornamelijk fabrikanten van zonnecelsystemen, witgoed en verlichtingstechnologie. Zonnetechnologie geldt hierbij als de sterkste groeimarkt. Blindklinknagels worden in dit segment voornamelijk gebruikt voor het creëren van onderconstructies, zowel vrijstaand als voor dakmontage.

Ook witgoedbedrijven gebruiken vaak blindklinktechnologie. Zo worden trommels van wasmachines vaak met hoogvaste (structurele) blindklinknagels aan het frame bevestigd, om de grote krachten te absorberen die tijdens het centrifugeren optreden.

En bij de verlichtingstechnologie worden blindklinknagels onder andere gebruikt om de behuizing te monteren. Hiervoor is het repeterend blindklinksysteem geschikt, die in grote aantallen op een enkele treknaald worden geregen. Deze kunnen snel achter elkaar worden verwerkt en zorgen voor een hoge productiviteit. Meer informatie over deze technologie vindt u onder Speed Rivet Technology. Conventionele blindklinknagels zijn ook zeer geschikt voor de plafond- en wandmontage van lichtstrips.

Transportsector

Transportsector

De transportsector is in principe onderverdeeld in de gebieden personenvervoer en goederenvervoer. Personenvervoer omvat ook liften, roltrappen, kabelbanen en spoorvoertuigen. Net zoals in de meeste andere segmenten, creëren blindklinknagels hier een hoge verbindingssterkte en maken een snelle productie mogelijk.

Het goederenvervoer is in omzet het grootste gebied binnen de divisie Industrial Applications. Bekende fabrikanten van opleggers, ook wel trailers genoemd, behoren tot onze klanten. Aan dit product: is bijna alles is geklonken: deuren, zijwanden, rongen, dakplaten, om maar een paar voorbeelden te noemen. In de trailerbouw worden allerlei bewerkingen toegepast. GESIPA® levert oplossingen met een zo min mogelijke variatie in verbindingselementen om de logistieke inspanning zo laag mogelijk te houden.

Daarnaast vertrouwen ook carrosserie- en aanhangwagenbouwers op de beproefde blindklinktechnologie. Elke bouwmarktaanhangwagen bevat bijvoorbeeld al zo'n 100 hoogvaste, structurele, blindklinknagels! Een speciale staallegering geeft deze bevestigingsmiddelen hun hoge sterkte. Wereldwijd is de transportsector een snelgroeiende markt, die niet meer is weg te denken uit de huidige consumptiemaatschappij.

Lagertechnik

Lagertechnik

Magazijntechniek behoort eveneens tot de divisie Industriële toepassingen. Net als bij bedrijven in de transportsector maken ook fabrikanten van hoogbouwmagazijnen gebruik van blindklinktechnieken. Dit segment omvat tevens transportmiddelen die in combinatie met hoogbouwmagazijnen volledig geautomatiseerde logistieke centra vormen, en vaak te vinden zijn op de centrale magazijnlocaties van grote voedingsmiddelenketens. Blindklinktechnologie speelt hier een 'ondersteunende' rol in de ware zin van het woord, vooral bij het bevestigen van steunelementen en dwarsbalken. En last-but-not-least worden zelfs de behuizingen van de laadstations voor transportmiddelen geklonken.

Meerwaarde voor de klant

We zetten het liefst in op het ontwikkelen van langdurige en duurzame partnerrelaties, wat voor onze klanten de volgende voordelen oplevert:

  • Bereikbaarheid: We zijn altijd bereikbaar wanneer klanten onze hulp nodig hebben
  • Focus en inzet: We nemen de problemen van onze klanten altijd serieus en bieden oplossingen
  • Snelheid: We bieden snelle ondersteuning
  • Betrouwbaarheid en vertrouwen: We doen wat we beloven   
  • Hoge Productkwaliteit: Onze oplossingen leveren hoge toegevoegde waarde met een langdurige functionaliteit
  • Geïntegreerde aanpak: Desgewenst ontwikkelen we geïntegreerde oplossingen die blindklinknagel, klinktechnieken en werkplekoptimalisatie combineren