A+ A-

GESIPA vertrouwt op CAS

Het fabrikant-overkoepelende accusysteem

200 verschillende elektrische gereedschappen, allemaal aangedreven door dezelfde accu! Met het Cordless Alliance System (in het kort: CAS), worden gereedschappen

voor de meest uiteenlopende toepassingen van verschillende fabrikanten, heel eenvoudig met elkaar gecombineerd omdat alle accu’s en acculaders uitwisselbaar zijn!

CAS: De accu voor de metaalverwerkende industrie

Onze plaatsingsgereedschappen voor blindklinknagels en blindklinkmoeren van de Bird Pro-serie, worden allemaal aangedreven door CAS-accu’s. AccuBird Pro, FireBird Pro en alle andere plaatsingsgereedschappen uit de Bird Pro-serie kunnen daarom gemakkelijk worden gecombineerd met het brede scala aan accu gereedschappen van andere CAS-partners. Of je nu wilt boren, slijpen, zagen of blindklinken, al deze gereedschappen maken gebruik van dezelfde CAS-accu. Zo worden de elektrische gereedschappen van GESIPA®, Metabo en Trumpf bijvoorbeeld veel gebruikt in de metaalverwerkende industrie. Nu zijn de accu’s van deze gereedschappen volledig uitwisselbaar. Dit spaart niet alleen tijd, maar ook geld.
Jouw accu. Jouw werk. Jouw vrijheid.

In deze video zie je hoe dit er in de praktijk uitziet

Kijk HIER

De voordelen liggen voor de hand

Met de omschakeling van de Bird Pro-blindklinkgereedschappen naar het CAS-accusysteem, werken de premiumfabrikant voor blindklinktechniek en de toonaangevende aanbieder van accutechnologie voortaan samen. Dankzij talrijke CAS-partners, met gereedschappen voor standaard- en speciale toepassingen ontstaat een belangrijke samenwerking, die prestatie en innovatie met elkaar combineert. Doordat de CAS-accu's met verschillende gereedschappen te gebruiken zijn, bespaar je kosten en win je aan flexibiliteit. Daarnaast garandeert het CAS-systeem de betrouwbaarheid van vooruitstrevende accutechnologie.
Andere CAS-partners

Maximaal vermogen, voor elke toepassing

De CAS-accupacks zijn bijzonder duurzaam en krachtig. Ze zijn, al naargelang de uitvoering, gebaseerd op de Li-ion- en LiHD-technologie. Bij GESIPA® worden de blindklinknagel- en blindklinkmoergereedschappen standaard geleverd met 2.0Ah accupacks, de compacte 4.0Ah accu is als accessoire verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook alle andere beschikbare CAS-accupacks uitwisselbaar met onze Bird Pro-apparaten.

 

Echte toegevoegde waarde waar u van profiteert

Alleen het beste voor het beste. De L-Boxx overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en robuuste constructie. Het beschermt ons verwerkingsgereedschap voor blindklinknagels en blindklinkmoeren optimaal en biedt de gebruiker een echte toegevoegde waarde.

 

 

De constante metgezel voor uw klinkgereedschap!

Alles mee voor onderweg en direct bij de hand. Inclusief optimale bescherming van uw GESIPA® klinkgereedschap dankzij de robuuste L-Boxx! Voor meer flexibiliteit in uw dagelijkse werk

 

De constante metgezel voor uw klinkgereedschap!

Alles mee voor onderweg en direct bij de hand. Inclusief optimale bescherming van uw GESIPA® klinkgereedschap dankzij de robuuste L-Boxx! Voor meer flexibiliteit in uw dagelijkse werk

 

Perfecte combinatie!

Combineer uw GESIPA® L-Boxx met compatibele boxen van verschillende fabrikanten en profiteer van de praktische klikverbinding.