A+ A-

Birdie®

Het gaat niet om de grootte maar om de techniek!

Hij is klein, hij is snel, hij is behendig! Maar dat is nog niet alles. Met de nieuwe Birdie® heeft GESIPA het kleinste en lichtste accu plaatsingsgereedschap voor blindklinknagels in zijn vermogensklasse ontwikkeld. Hij scoort door zijn ergonomisch design, uitgebalanceerd zwaartepunt en slipvaste, handgreep. Vermoeiingsvrij werken is hierdoor gegarandeerd!

Dit plaatsingsgereedschap dekt bovendien een groot werkbereik af: met een plaatsingskracht van 10.000 N en een slaglengte van 25 mm, verwerkt de Birdie® spelenderwijs alle materialen blindklinknagels tot een diameter van 5 mm. Evenals de Bird Pro-serie werkt de Birdie® met de beproefde accu's van het fabrikantenoverkoepelende CAS-platform.

Livedemonstratie boeken

Leer de Birdie® kennen in een gesprek met ons live ter plekke of tijdens een virtuele demonstratie.
Afspraak maken

Voordelen die overtuigen

De Birdie® overtuigt met zijn compacte afmetingen en lage gewicht, en is uitgerust met ultramoderne en innovatieve technologie. Daardoor biedt dit blindklinkgereedschap unieke voordelen en flexibiliteit tijdens het werk.

Lichtgewicht

Met slechts 900 g zonder accu is de Birdie het kleinste en lichtste accu plaatsingsgereedschap voor blindklinknagels in zijn klasse. Door de compacte afmetingen ligt hij goed in de hand en worden blindklinknagels moeiteloos geplaatst.

Groot werkbereik

Door de plaatsingskracht van 10 kN en een slaglengte van 25 mm worden alle materialen blindklinknagels tot een diameter van 5 mm, en aluminium blindklinknagels tot een diameter van 6 mm, moeiteloos verwerkt.

Gereedschapsloos onderhoud

Reiniging en vervanging van de klembekken of neusstukken kunnen zonder gereedschap worden uitgevoerd. Doordat de neusstukken van een kleurcode zijn voorzien, kies je eenvoudig het juiste neusstuk bij de te gebruiken blindklinknagel.

Volle kracht

Zet meer dan 3.000 blindklinknagels met slechts één acculading! * Als onderdeel van de CAS-familie kunnen de accu's flexibel en bij verschillende fabrikanten met verschillende gereedschappen worden gebruikt.

*(Afhankelijk van diameter en materiaal)

 

BLDC-motor

De BLDC-motor is nagenoeg slijtvast. Het blindklinkproces verloopt aanzienlijk sneller dan bij gebruikelijke accu-plaatsingsgereedschappen op de markt.

 

Opvangbak

Transparante opvangbak voor trekpennen, zodat meteen zichtbaar is wanneer deze moet worden geleegd. Ook verkrijgbaar in een langere variant, voor lange trekpennen.

Birdie®: lid van de CAS-familie

Ook de Birdie® verwerkt blindklinknagels met de accu's van het fabrikantenoverkoepelende CAS-systeem (Cordless Alliance System). Door de mogelijkheid om de CAS-accu's met verschillende gereedschappen voor uiteenlopende toepassingsgebieden te gebruiken, profiteert de gebruiker van kostenvoordelen en meer flexibiliteit.
Meer informatie over CAS

Technische eigenschappen

  • Accuvermogen: 2,0 Ah li-ion
  • Accuspanning: 18 V
  • Gewicht incl. accu (2,0 Ah): 1,3 kg
  • Gewicht zonder accu: 0,9 kg
  • Werkbereik: alle materialen blindklinknagels tot Ø 5 mm., in aluminium tot Ø 6 mm (max. trekpen- Ø 3,5 mm)
  • Plaatsingskracht: 10.000 N
  • Slaglengte: 25 mm
  • Aandrijving: borstelloze gelijkstroommotor (BLDC)
  • Voeding: accu (CAS)

Vragen over de Birdie®?

Heb je vragen over het nieuwe blindklinkgereedschap Birdie®? Neem dan vandaag nog contact met ons op of reserveer uw persoonlijke presentatie.
Stel je vraag

 

De Birdie® geheel naar uw wens

De Birdie® is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Maak hier de juiste keuze.

Het kleine en lichte accu plaatsingsgereedschap wordt in een kleinere L-Boxx 102 geleverd. Deze is vlakker dan de standaard boxen van onze Pro-serie, maar kan willekeurig worden gecombineerd met alle koffers van de L-Boxx-serie.

Als alternatief is de Birdie® ook verkrijgbaar in een eenvoudige doos. Kies deze verpakking als de Birdie® een vaste werkplek heeft en een gereedschapskoffer niet vereist is.
Van mening veranderd? Dan kan de koffer met inleg gemakkelijk worden nageleverd.