A+ A-

GESIPA vertrouwt op CAS

Het fabrikant-overkoepelende accusysteem

200 verschillende elektrische gereedschappen, allemaal aangedreven door dezelfde accu! Met het Cordless Alliance System (in het kort: CAS), worden gereedschappen

voor de meest uiteenlopende toepassingen van verschillende fabrikanten, heel eenvoudig met elkaar gecombineerd omdat alle accu’s en acculaders uitwisselbaar zijn!

Blindklinken met CAS

Om te beginnen wordt vanaf het voor jaar van 2021 de AccuBird Pro geschikt gemaakt voor de accu’s van het CAS-systeem. Daarna wordt tot de zomer, stap voor stap, de gehele Bird Pro serie met de nieuwe CAS accu’s uitgerust.

De voordelen liggen voor de hand

Met de omschakeling van de Bird Pro-blindklinkgereedschappen naar het CAS-accusysteem, werken de premiumfabrikant voor blindklinktechniek en de toonaangevende aanbieder van accutechnologie voortaan samen. Dankzij talrijke CAS-partners, met gereedschappen voor standaard- en speciale toepassingen ontstaat een belangrijke samenwerking, die prestatie en innovatie met elkaar combineert. Doordat de CAS-accu's met verschillende gereedschappen te gebruiken zijn, bespaar je kosten en win je aan flexibiliteit. Daarnaast garandeert het CAS-systeem de betrouwbaarheid van vooruitstrevende accutechnologie.
Andere CAS-partners

Maximaal vermogen, voor elke toepassing

De CAS-accupacks zijn bijzonder duurzaam en krachtig. Ze zijn, al naargelang de uitvoering, gebaseerd op de Li-ion- en LiHD-technologie. Bij GESIPA® worden de blindklinknagel- en blindklinkmoergereedschappen standaard geleverd met 2.0Ah accupacks, de compacte 4.0Ah accu is als accessoire verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook alle andere beschikbare CAS-accupacks uitwisselbaar met onze Bird Pro-apparaten.