A+ A-

Divisie

Solid Riveting

Onze divisie Solid Riveting is gevestigd in Olpe in Noordrijn-Westfalen, en vervaardigt verbindingen met massieve en halfholle blindklinknagels en koudvervormende verbindingselementen. Deze bevestigingsmiddelen zijn zowel in technisch als economisch opzicht een aantrekkelijk alternatief voor verbindingssystemen met bijv. schroeven of lockbouten die tweezijdig toegankelijk zijn.

Ze zijn leverbaar in allerlei verschillende afmetingen, materialen en vormen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bij klinktechniek richt GESIPA® de focus op het vervullen van klantspecifieke eisen door gezamenlijke ontwikkeling van verbindingsoplossingen op maat. Uiteraard produceren wij ook op tekening en specificatie van de klant, en helpen we u graag verder in de ontwikkeling hiervan. Daag ons uit - wij adviseren u graag!

Wij staan voor u klaar!

Bent u geïnteresseerd in ons productassortiment? Neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen op:
Contact

De marktsegmenten

De kernmarkten van deze divisie zijn de personenauto- en bedrijfswagenbranche. Maar we zijn ook aanwezig en actief in het non-automotive segment. Met name in de bedrijfswagenbranche, zoals Truck&Trailer, leveren we verbindingselementen met een speciaal corrosiewerend oppervlak, de gepatenteerde SheraBlack®-coating. Daarnaast ontwikkelen we complexe en technisch veeleisende koudvervormende onderdelen voor tal van bekende fabrikanten.

Meerwaarde voor de klant

We zetten het liefst in op het ontwikkelen van langdurige en duurzame partnerrelaties, wat voor onze klanten de volgende voordelen oplevert:

  • Bereikbaarheid: We zijn altijd bereikbaar wanneer klanten onze hulp nodig hebben
  • Focus en inzet: We nemen de problemen van onze klanten altijd serieus en bieden oplossingen
  • Snelheid: We bieden snelle ondersteuning
  • Betrouwbaarheid en vertrouwen: We doen wat we beloven   
  • Hoge Productkwaliteit: Onze oplossingen leveren hoge toegevoegde waarde met een langdurige functionaliteit
  • Geïntegreerde aanpak: Desgewenst ontwikkelen we geïntegreerde oplossingen die blindklinknagel, klinktechnieken en werkplekoptimalisatie combineren